TRUE IMAGE

 

A True Image az Acronis mentési és visszaállítási szoftver megoldása. Az Acronis egy vezető gyártó a mentő, visszaállító és biztonsági megoldásokban, fizikai, virtuális vagy felhő környezetben.

 

Acronis True Image Home 2012 legfontosabb tulajdonságai:

 

A tökéletes lemezkép

 

Az adatok visszaállítása csak fél győzelem. A rendszer visszaállítása az eredeti állapotra már egy más történet. Az a rengeteg apróság, amit évek alatt hozzáadott, telepített a rendszeréhez. A számtalan email és mappák. A True Image lemezkép készítési és PC klónozási technológiája segítségével, minden apró információ perceken belül visszaállítható az eredeti formájában, anélkül, hogy bármit újra kellene telepítenie. A Secure Zone funkció segítségével egy biztonsági particíót hozhat létre a merev lemezén, ahonnan egyszerűen visszaállíthatóa rendszer, ha az operációs rendszer nem indulna el.

 

 

Maradjon szinkronizálva!

 

Ha kettő vagy több számítógépe van és szeretné, ha pár fájl és mappa szinkronizálva lenne közöttük, akkor az is lehetséges. A True Image legújabb verziója tartalmazza a File Synchronization funkciót, aminek segítségével a fontos adatok replikálhatóak több számítógép között. Szinkronizálhatja fájljait a barátaival, családjával vagy kollégáival az interneten keresztül vagy USB memóriák, merev lemezek segítségével.

 

Mindig időzítve

 

A mentések beállítása és futtatása egyszerű a True Image Home programmal. Smart Scheduling lehetőséget ad, hogy eldöntse, mikor akarja a mentéseket futtatni, mint például holt időben vagy indítás/leállítás előtt. Set&Forget funkcióval egyszer kell beállítani a mentést és után a szoftver maga intézi azokat.

 

 

Kacérkodjon a veszéllyel!

 

Egyszerűbb elkerülni a katasztrófát, mielőtt megtörténik. Például, ha ki akar próbálni egy programot, de nem biztos benne, hogy nem fog-e bajt okozni, a Try&Decide funkció lehetőséget teremet, hogy telepítse és később döntse el, hogy meg akarja-e tartani vagy visszaállítja a rendszerét. Ez a funkció jól jöhet, ha veszélyes web oldalt szeretne felkeresni.

 

További bővítési lehetőségek

 

A True Image lehetőségei tovább bővíthetőek a Plus Pack kiegészítéssel. Ez olyan haladó funkciókat tartalmaz, mint a dinamikus lemezek támogatása és az Universal Restore, amivel a teljes rendszer visszaállítást egy teljesen más hardver architektúrára is megteheti.

 


 

Megrendelés: